Level Up&TOEFL @ Macmillan Teachers’ Day

Macmillan Teacher Day

В името на качественото образование

Нестандартно снежният 21-ви април се превърна в ден за топли дискусии, весели песни и танци и страхотен нетуъркинг за над 70 български учители по английски език. Поводът – Macmillan Teachers’ Day. Мястото – столичният хотел Метрополитан. Лекторите – повече от вдъхновяващи!

В уютната атмосфера на събитието, с носещия се наоколо приятен аромат на кафе, ELT ветераните изследваха различни ъгли за преподаване на английски, което да превръща стандартните учебни часове в уникални преживявания, помнещи се цял живот. Ново свежо допълнение на събитието бяха тестовете TOEFL ITP и TOEFL Junior & Primary.

А какво ги прави специални?

TOEFL ITP е подходящ за високите класове в средното образование (11-ти, 12-ти клас) и в университетите. Съдържащ реални въпроси от TOEFL iBT той е отличен начин да дадете на интензивните си езикови програми заслуженото международно признание. TOEFL ITP е и най-добрата подготовка, която можете да осигурите на учениците си за TOEFL iBT.

TOEFL Junior & TOEFL Primary са създадени, за да изградят позитивни първи впечатления от стандартизираните оценявания за учениците. Сертификатите са с очакваното международно признание, но дори по-ценна е персонализираната обратна връзка, която помага на учители и родители да планират с увереност бъдещите стъпки от обучението.

Защото от тест до тест има разлика, а нашите деца заслужават най-високото качество!

20170421_103002 20170421_103041